Shiko versionin e plot : Perse vajzat bejne buzet sikur jane duke puthur neper foto?
Kam vene re qe pjesa dermuese e vajzave, kur pozojne njerin buzet para sikur jane duke puthur. Kujtoja se ishte vetem dicka qe e benin vetem vajzat shqiptare por keto kohet e fundit kam pare qe edhe kombesi te tjera e bejne.... perse e beni nje gje te tille? u duket vetja seksi, kujtoni se jeni te bukura? pervec angelina jolie lookalike nuk besoj se ju te tjerave ju shkon! madje ju shemton ju tregon fallco. Nuk dua te ofendoj njeri, thjesht jam kurioz :)
hahahahahaha.......Mos ki merak tester se nuk ofendohemi aspak e sidomos nga ju djemte kundrejt ketyre gjera qe jane krejtesisht femerore (duke perjashtuar meshkujt modela)....sepse smund te kuptoni boten femerore :D
Arsyeja perse dalim ne foto ne kete menyre eshte pikerisht sepse eshte foto...dhe fotoja per te dale me nje cilesi te mire dhe portreti yne te jete i kenaqshem duhet qe lekura e fytyres, mimika te terhiqet sado pak.
Pra buzet fryhen lehte ne nje menyre jo shume te dukshme, syte gjithashtu terhiqen dhe shikimi behet me depertues.....koka ulet shume pak perpara.
Keto jane disa teknika per foto jo profesionale, pra qe i bejme vete ne.
Sa per buzet e Anglina Jolie eh buzet e saj jane te bukura vetem kur flet, sepse atehere nuk i duken si komardare shpetimi ahahhahah........Buze me te shpifura se ato ska ne bote them une.........Madje buzet normale dhe te bukura ne foto jane buzet jo shume te trasha, dhe qe te japin pershtypjen e nje goje te vogel
u duket vetja seksi, kujtoni se jeni te bukura?
Ndersa per keto dy pyetje............i ke shume gabim dhe ofendon veten me keto dy pyetje sepse vetem nje femije llogjikon ne kete menyre dhe shprehet keshtu.....Por mendoj se i ke thene jo me te keq por per te bere me te kuptueshem konceptin dhe kuriozitetin tend.
Perse patjeter qe dikush duhet te ndihet seksi dhe i bukur qe te beje foto te tilla??!! Se kuptoj kete.......Sigurisht qe vajzat jane te mira, te bukura dhe fotot behen per kenaqesi dhe cdo njeri nga ne del si te doje dhe si te kete qejf.......Nuk gjykohet njeriu nga buzet qe ka nxjerr ne foto
Dhe nje gje te fundit..kur thua te gjitha vjazat edhe ato te huajat ....per ca fotosh e ke fjalen? foto reklamash, apo modelesh apo per vajzat e thjeshta qe bejne foto vete??
Femrat e bukura nuk e bejne asnjehere asgje, vetem ato qe kane mangesi e bejne ;)
Femrat e bukura nuk e bejne asnjehere asgje, vetem ato qe kane mangesi e bejne ;)
ahhaha...mos ji i sigurte shume guest :D Asnje nuk eshte i/e bukur perfekt.....Te gjithe kur bejme foto, vishemi, krihemi dhe marrim pozicion. Pra del qe dicka bekemi ;).....e di ti sa shkrepje bejne modelet dhe vipat per te nxjerre nje foto te bukur?......Po ne foto te rastesishme i ke pare ato vajzat qe dalin ne televizor, si Ciljeta, Angelina etj etj....prandaj eshte vetem nje iluzion ai yti ahahahahha
blingbling
23-06-08, 01:20 PM
Kam vene re qe pjesa dermuese e vajzave, kur pozojne njerin buzet para sikur jane duke puthur. Kujtoja se ishte vetem dicka qe e benin vetem vajzat shqiptare por keto kohet e fundit kam pare qe edhe kombesi te tjera e bejne.... perse e beni nje gje te tille? u duket vetja seksi, kujtoni se jeni te bukura? pervec angelina jolie lookalike nuk besoj se ju te tjerave ju shkon! madje ju shemton ju tregon fallco. Nuk dua te ofendoj njeri, thjesht jam kurioz :)
:rolllaughing: :rolllaughing: hahahaha sa here kam be te njejten pyetje dhe un o tester. Ne fakt skam pa shume te huaja qe i bejne buzet ne ate menyre, shumica shqiptaret kam pa, dhe ato adoleshentet sidomos. Me duket dicka shume fallco, shum tralala kur i thone, dhe pa arsye. OK, nqs je duke puthur 'fotografin', por kur del duke puthur dike dhe kur fryn buzet kot eshte dicka komplet ndryshe, dmth dallohet menjehere nqs e ben "per te dale bukur" Nuk del bukur hic!!! Personalisht me duket dicka e papjekur sdi si ta shpjegoj, ska nevoje me fry buzet per te dale bukur apo me depertu shikimin hahahaha, Kur i ke tiparet e bukura vet, del vet e bukur fotoja, dhe fotot e thjeshta gjithmone jane me te bukura se ato me fryrje buzesh :rolllaughing: Dhe sidomos modelet! Asnji nga ato skam pa te dali nje poze te tille duke fry buzet kot.
Per vete si fryj noihere buzet kur dal, me duket sikur po bej noi budallallik, pastaj skam nevoje i kam te bukura vet LOL, kur me nxjerr i fejumi noiher i afrohem dhe e puth.:)
a ti moj vajze je ne ajer fare...para se te me lexosh e te komentosh indierekt fjalet e mia....Shko bej nje kurs ose test inteligjence se nuk kupton fare asnje fjale timen, flet ne menyre shume siperfqesore moj vajze.................Po si moj, je dhe vajze dhe flet ne menyre te tille per to....Kur ti qe je vajze vete flet keshtu dhe nuk arrin te kuptosh dhe te mendosh ne menyre me te gjere e me te hapur,me te pergjithshme te temes por mendon ne menyre te ngushte......imagjino djemte cmund te mendojne per femren...............................Megjithate bej dhe mendo cte duash.....Mua me indinjoi paksa e qeshura jote gjoja naive por qe eshte tallese (Jo kundrejt meje jo, kundrejt atyre qe thua)
Puth qe personit qe eshte duke pare foton ti duket sikur po e puth ate... Nuk me ka shkuar ndonjehere ne mendje qe eshte kaq problem per disa. DEAL WITH IT!
blingbling
23-06-08, 03:24 PM
Avashni mi si u hodhet perpjete! Un mendimin tim dhashe, , nqs sju pelqen atehere... TOO BAD. Shum personal po e merrni, mir ajo por po na ofendoni dhe inteligjencen LOL.
Nejse.... po e lej me kaq se sja vle ;)
Po ne foto te rastesishme i ke pare ato vajzat qe dalin ne televizor, si Ciljeta, Angelina etj etj....
jam dakord me gjithcka qe shkruan...por te lutem mos e felliq shkrimin tat te bukur ... duke ju referu...Ciljetes....(per 1001 arsye)
sweet_s_shejtone
24-06-08, 12:43 AM
gjithsesi sjam dakort me hapesin e temes....ia ke fut kot lal ....sbesoj se gjithe femrat zgjasin buzet...pffffff
Magic Soul
24-06-08, 06:17 AM
Nga e psoniset kete gje me buzet mer??? apo ke pa' vetem Ciljeten ti??? pffffff :D:D:D
Personalisht s'e kam bere asnjehere nje gje te tille. Une vdes te bej foto :D, kam me mijera fotografi e asnjera prej tyre s'i ka buzet e "fryra" ne menyre artificiale. E ku ka me bukur se te buzeqeshesh kur del fotografi?? Kur buzeqesh, te shkelqejne syte e fotografia del me e bukur se asnjehere tjeter.
Une behem e shemtuar kur i fryej buzet, :D pfffffffffff :D:D:D
newyork
24-06-08, 09:35 AM
tester qe nga emri (lol)ja ke fut kot fare me kete temen
ti sikur je ne burg dhe s ke me ca mbush kohen si ai muhabeti hodhi nje budalla nje gur ne lum dhe dhjet te zgjuar shkuan ta gjenin
apo punon ne ndonje internet kafe dhe hajd mo tja gjeme fundin internetit
mendoj qe ata vajza qe e kane "idol" Angelina Jolie-n mundohen te duken si ajo neper fotografi.... mirpo harojne qe njihere ka bere nena Angelin-ė :makefun:
mendoj qe ata vajza qe e kane "idol" Angelina Jolie-n mundohen te duken si ajo neper fotografi.... mirpo harojne qe njihere ka bere nena Angelin-ė :makefun:
e kegabim lal se te numeroj mbi 193 femra shume here me te bukura e me seksi se A.Jolie....mund ta kishe rregullu shkrimin ne se do thoje...."per mendimin tat"
lale nuk tash "qe nuk ka vajza me te bukura se A. Jolie" e te me tregoke ti mbi 193 te tilla. Tregova qe Une mendoj ashtu, pasi sa here flitet per buze te bukura jo rastesisht permendet Angelina
lale nuk tash "qe nuk ka vajza me te bukura se A. Jolie" e te me tregoke ti mbi 193 te tilla
me fal se gabova ne shifra...te tregoj une mbi 196 te tilla...(lista sa vjen e shtohet, sapo hapi ndonje reviste.....sorry)
me fal se gabova ne shifra...te tregoj une mbi 196 te tilla...(lista sa vjen e shtohet, sapo hapi ndonje reviste.....sorry)
daku me kujdes te lutem mos dil nga tema!!! pergjigju pyetjes qe eshte parashtruar ne fillim te temes!!!
Interesante, edhe une personalisht e kame pare kete fenomen te ri te buzeve te fryra e te shikimit te cuditshem , qe i ngulin syte diku me nje shikim "depertues" , e perkulin trupin etj etj, Kam pare femra te cilat kur dalin ne foto ndryshojne dhe shperfytyrohen, e me duken naive dhe mendjelehta. Te tilla kemi plot mjafton te hapesh faqen e myspace apo hi5 te ndonje femre te re dhe gati te tera fotot jane te tilla. Por keto mendjelehta harrojne se nuk jane as modele, as miss- e , e mbi te gjitha nuk kane shkuar tek fotografi per te bere nje foto profesionale. E kulmi eshte kur shikon nje foto te tille, ne guzhine , e prapa saj nuk ka as det e as natyre, por frigoriferi, lavamani me ene plote etj vulgaritete ( nuk perpiqen as qe te dalin ne nje vend me te bukur). Une mendoj se nuk ka asgje me te bukur dhe natyrale se nje buzeqeshje me dhembet e hapura ( Kur gojen e ke simetrike, qe dmth e barabarte sa majtas djathtas) ose nje buzeqeshje goje mbyllur, apo edhe ne menyre serioze por pa i bere ato tratativa per te bere foto profesionale kur je analfabet ne ate fushe.
Nuk ka asgje me te panatyrshme se sa perpjekja per tu dukur e natyrshme. E jo me te frysh buzet e te nxjerish gjoksin, e te kryqezosh kokerdhoket e syve ne menyre idioteske dhe te pabukur.
Respekte
blingbling
24-06-08, 05:28 PM
Thank you! lol Bashkohem me mendimin tend, sidomos kur thua per Myspace apo ndonje sit tjeter i tille hahahha gati 90% e femrave kane te njejtat poza, dhe me vjen cudi pse ktu hidhen perpjete sikur ca po themi, ate qe eshte po themi "qe nuk eshte natyrale apo bukur te dalesh ashtu!" pastaj atyre qe sju vjen mire, mbase sju vjen ngaqe i bejne vete ato poza dhe ska rendesi a je femer apo mashkull, kur dicka nuk eshte e bukur nuk eshte ( sidomos per mendimin tim), kastile sot nxora ca revista vetem e vetem te shifja modelet se si dalin, ASNJI nuk kishte poza te tilla..., por kishin poza duke dale duke qeshur apo duke bere poza te tjera po asnji duke shtremberu fytyren!
Nejse...:set::sleep_1:
Interesante, edhe une personalisht e kame pare kete fenomen te ri te buzeve te fryra e te shikimit te cuditshem , qe i ngulin syte diku me nje shikim "depertues" , e perkulin trupin etj etj, Kam pare femra te cilat kur dalin ne foto ndryshojne dhe shperfytyrohen, e me duken naive dhe mendjelehta. Te tilla kemi plot mjafton te hapesh faqen e myspace apo hi5 te ndonje femre te re dhe gati te tera fotot jane te tilla. Por keto mendjelehta harrojne se nuk jane as modele, as miss- e , e mbi te gjitha nuk kane shkuar tek fotografi per te bere nje foto profesionale. E kulmi eshte kur shikon nje foto te tille, ne guzhine , e prapa saj nuk ka as det e as natyre, por frigoriferi, lavamani me ene plote etj vulgaritete ( nuk perpiqen as qe te dalin ne nje vend me te bukur). Une mendoj se nuk ka asgje me te bukur dhe natyrale se nje buzeqeshje me dhembet e hapura ( Kur gojen e ke simetrike, qe dmth e barabarte sa majtas djathtas) ose nje buzeqeshje goje mbyllur, apo edhe ne menyre serioze por pa i bere ato tratativa per te bere foto profesionale kur je analfabet ne ate fushe.
Nuk ka asgje me te panatyrshme se sa perpjekja per tu dukur e natyrshme. E jo me te frysh buzet e te nxjerish gjoksin, e te kryqezosh kokerdhoket e syve ne menyre idioteske dhe te pabukur.
Respekte
halle_berry
26-06-08, 12:04 AM
Cdokush ka preferencat e veta... mbase u pelqen vetja ne ato lloj pozash. Personalisht nuk e perdor ate lloj poze :)
Royal qenke edhe fotograf se dike taktika te mira :p ....se bej shaka.
Fotografite personale...dmth jo ate qe do cojme per certifikata apo pashaporta etj :D.....dmth fotografite qe bejme per qejfin tone, per albumin tone personale.....i bejm si te na doje qejfi ne, duke buzeqeshur apo me buze sikur po puth dike :) apo edhe me nje perqeshje, apo ku e di une se cfare tjeter.....Prandaj saper kete pike, fotografite i bejm si te kemi deshire vete dhe jo si te tjeret do duan te na shohin.
Saper ato vajzat te Myspace e faqe te tjera te internetit.....Ka edhe ezibizioniste :D.....sa me shije jane ato foto, kjo eshte personale.
Thank you! lol Bashkohem me mendimin tend, sidomos kur thua per Myspace apo ndonje sit tjeter i tille hahahha gati 90% e femrave kane te njejtat poza, dhe me vjen cudi pse ktu hidhen perpjete sikur ca po themi, ate qe eshte po themi "qe nuk eshte natyrale apo bukur te dalesh ashtu!" pastaj atyre qe sju vjen mire, mbase sju vjen ngaqe i bejne vete ato poza dhe ska rendesi a je femer apo mashkull, kur dicka nuk eshte e bukur nuk eshte ( sidomos per mendimin tim), kastile sot nxora ca revista vetem e vetem te shifja modelet se si dalin, ASNJI nuk kishte poza te tilla..., por kishin poza duke dale duke qeshur apo duke bere poza te tjera po asnji duke shtremberu fytyren!
Nejse...:set::sleep_1:
Mos u cudit shume jo, por lexoje veten pastaj me permend mua indirekt....ta kam thene disa here kete, po skuptoke ti.
ahahahahha...sme vjen mire se i bej vete keto poza ??!!!ahhahaha,ti sdi ca thua. Une hidhem perpjet sic e quan ti, gjithmone atehere kur me citojne dhe per te thene ate mendimin e tyre , deformojne timin.....Ashtu sic ben ti....Por nuk te ve me faj jo, se e kam kuptuar qe sdi te japesh mendimin tend pa sulmuar dike.....po pse mos me vi mire moj.. ca te them une ty aman.....perkundrazi nese shumica prej jush jeni ne kundershtim me mua aq me mire me vjen mua...sepse kjo me ben akoma edhe me te vecante e dashur vajze.....KUPTON apo prap asgje.
blingbling
30-06-08, 02:20 PM
A di si eshte puna? Po te jap nje pergjigje shkurt e sakte megjithese ti meriton noi pergjigje tjeter po sma lejon intelekti.
"ahahahahha...sme vjen mire se i bej vete keto poza ??!!!ahhahaha,ti sdi ca thua. Une hidhem perpjet sic e quan ti, gjithmone atehere kur me citojne dhe per te thene ate mendimin e tyre , deformojne timin"
Sa per te te sqaruar, megjithese nuk meriton sqarim, une nuk permenda gje EMRIN tend, kshu qe kto te hedhurat perpjete tendet ke filluar me u hedh perpjete qe tek postimet e para sa u hap tema, pavaresisht se te djeg, mundohesh ta mohosh me ato shkrimet e sqarimet e tua "te bukura". Ky forum eshte per te bere citime dhe per te dhene mendime, sta DEFORMOVA citimin tend te famshem.
"e kam kuptuar qe sdi te japesh mendimin tend pa sulmuar dike....." - je dhe vajze e zgjuar, un nuk sulmoj robt, apo e kishe fjalen " pa me sulmuar", nqs doje te thoje ate gje, atehere po ta jap pergjigjen : Vdes per te sulmuar ty se me acaron komplet ;)
Mos u cudit shume jo, por lexoje veten pastaj me permend mua indirekt....ta kam thene disa here kete, po skuptoke ti.
ahahahahha...sme vjen mire se i bej vete keto poza ??!!!ahhahaha,ti sdi ca thua. Une hidhem perpjet sic e quan ti, gjithmone atehere kur me citojne dhe per te thene ate mendimin e tyre , deformojne timin.....Ashtu sic ben ti....Por nuk te ve me faj jo, se e kam kuptuar qe sdi te japesh mendimin tend pa sulmuar dike.....po pse mos me vi mire moj.. ca te them une ty aman.....perkundrazi nese shumica prej jush jeni ne kundershtim me mua aq me mire me vjen mua...sepse kjo me ben akoma edhe me te vecante e dashur vajze.....KUPTON apo prap asgje.
Solange
30-06-08, 05:23 PM
Mund te kesh pare ti, gocat shqip qe e bejn kete ..kjo eshte eksperienca jote. Ndersa per mua eshte e kunderta. Une me teper kam pare adoleshentet amerikane qe e bejn dicka te tille. Asnje nga shoqet e mia si shqiptare apo dhe te huaja nuk i ben keto lloj pozash.
Ah kur kemi qen te vockla 13-16 vjec qe benim kot per qef, me shty kohen apo me u tall. Atehere eshte gje tjeter. Benim fytyra lloj lloj dmth per gallat me shume. Prap smbaj mend ndonje here te kem bo buzet kshu "si e bukur gjoja" lol.
Nejse, per mua gjithcka eshte me moshe dhe nuk para i rri mbas ketyre fads te momentit.
aoorela
30-06-08, 06:09 PM
Buzet nduhen nenvleftesuar sepje jane organ seksual tek femra, kot nuk jane komplimentet, te hegsha buzet apo buze si qershi etj etj. ;) buzet e fryra jane provokim sugjerojne
blingbling
30-06-08, 09:14 PM
Mund te kesh pare ti, gocat shqip qe e bejn kete ..kjo eshte eksperienca jote. Ndersa per mua eshte e kunderta. Une me teper kam pare adoleshentet amerikane qe e bejn dicka te tille. Asnje nga shoqet e mia si shqiptare apo dhe te huaja nuk i ben keto lloj pozash.
Ah kur kemi qen te vockla 13-16 vjec qe benim kot per qef, me shty kohen apo me u tall. Atehere eshte gje tjeter. Benim fytyra lloj lloj dmth per gallat me shume. Prap smbaj mend ndonje here te kem bo buzet kshu "si e bukur gjoja" lol.
Nejse, per mua gjithcka eshte me moshe dhe nuk para i rri mbas ketyre fads te momentit.
Ta mbeshtes mendimin :D pervec asaj fjalise qe "e bejne me teper adoleshentet amerikane", un them e bejne gati te gjithe adoleshentet
A di si eshte puna? Po te jap nje pergjigje shkurt e sakte megjithese ti meriton noi pergjigje tjeter po sma lejon intelekti.
"ahahahahha...sme vjen mire se i bej vete keto poza ??!!!ahhahaha,ti sdi ca thua. Une hidhem perpjet sic e quan ti, gjithmone atehere kur me citojne dhe per te thene ate mendimin e tyre , deformojne timin"
Sa per te te sqaruar, megjithese nuk meriton sqarim, une nuk permenda gje EMRIN tend, kshu qe kto te hedhurat perpjete tendet ke filluar me u hedh perpjete qe tek postimet e para sa u hap tema, pavaresisht se te djeg, mundohesh ta mohosh me ato shkrimet e sqarimet e tua "te bukura". Ky forum eshte per te bere citime dhe per te dhene mendime, sta DEFORMOVA citimin tend te famshem.
"e kam kuptuar qe sdi te japesh mendimin tend pa sulmuar dike....." - je dhe vajze e zgjuar, un nuk sulmoj robt, apo e kishe fjalen " pa me sulmuar", nqs doje te thoje ate gje, atehere po ta jap pergjigjen : Vdes per te sulmuar ty se me acaron komplet ;)
E kam kuptuar intelektin tend................ mos ma trego mua, se je shume shume larg MEJE.
Emrin tim as ke pse e permend ti as tani dhe as kurre, keshtu qe per kete mire ben...........TA KAM THENE SME DJEG ASGJE E AQ ME SHUME NGA ATO QE THUA TI AS FTOHTE E AS NGROHTE SME BEJNE MUA PERSONALISHT........UNE HIDHEM PERPJET JO PER VETEN TIME MOJ TI,POR PER TY SE FLET PA PIKE LEZETI.......PO E DI CFARE, THUAJ CTE DUASH, AQ ME BEN, TANI E KUPTOVA PERFUNDIMISHT QE ME TY SJA VLEN AS TE DISKUTOSH.
FAKTI QE TE ACAROJ, ESHTE NJE TJETER TREGUES QE NDIHESH INFERIORE DHE QE PO TE HA PERBRENDA DICKA NDAJ MEJE ...AHAHAHHAHAHA
e kam kuptuar qe sdi te japesh mendimin tend pa sulmuar dike....." - je dhe vajze e zgjuar, un nuk sulmoj robt, apo e kishe fjalen " pa me sulmuar", nqs doje te thoje ate gje, atehere po ta jap pergjigjen : Vdes per te sulmuar ty se me acaron komplet ;jo jo as me intereson nese me sulmon mua...po te ishte nje debat interesant dhe me vlera ky me ty do ta kisha per nder te me sulmoje mua.....Por se kam vetem per veten time jo,por edhe me disa te tjere...vetem se ata-ato te kane toleruar ...ndersa une jo, dhe kjo te ka bere ty te te acaroj....se une ste kam perkedhelur.;)
OK MOJ VAJZE...E DI CFARE...QE TE MOS ACAROHESH ME TI, SE MOS NA SEMURESH...ME MIRE NDAHEMI KETU, MOS VUAJ ME PER MUA DHE ATO QE THEM UNE..LAMTUMIRE MOS ME CITO ME AS INDIREKT MOS ME CITO, AS ME NENKUPTIME....THUAJ CKE PER TE THENE NE TEMAT QE DO....DHE AS MOS ME LEXO ME MIRE.
blingbling
13-07-08, 01:27 PM
:43::43:
Mir vajzat... por Skeni pa kur i bejne cunat buzet ashtu, shum terheqese apo jo? :D
http://img165.imageshack.us/img165/9316/zoolander001ri0.jpg
bling.....ky Ben Stiller eshte aktor humori dhe kete poze ai e ka bere per te perqesh dike apo dicka
nje poze e tille e aq me teper nga nje humorist nuk mund te merret per baze.
pershendetje !
blingbling
13-07-08, 05:35 PM
bling.....ky Ben Stiller eshte aktor humori dhe kete poze ai e ka bere per te perqesh dike apo dicka
nje poze e tille e aq me teper nga nje humorist nuk mund te merret per baze.
pershendetje !
Urdhno?? E di un kush eshte Ben Stiller dhe pse e ka be kte poze , ne fakt eshte film, Zoolander, nqs e ke pare, me siguri duhet ta kesh pare ;) dhe besoj se e kupton mjaft mire karakterin qe ka luajtur ai. Une nuk e mora per baze, nqs se ke kuptuar pse e kam bere un kte postim atehere.... sdi ca me te then :set: LOL
Urdhno?? nqs se ke kuptuar pse e kam bere un kte postim atehere.... sdi ca me te then :set: LOL
a haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
me bere te futem ne te thella, bling
rai duhet te jete si ata tipat qe komentojne gjate gjithe filmit sepse kujtoje se kane kapacitet mendor per ti kuptuar me mire gjerat por ne fund fare kur dalin shkronjat mbeten si te habitur sepse skane kuptuar asgje. E kupton se per cfare tipash e kam fjalen blingse? ;)
Per te joshur fotografin....maybe :)
JuLiAnnA
22-07-09, 03:00 AM
Edhe une kam ven re shum foto ashtuu..
Po mua me pelqejn se duken me bukur.
Une asnjeher nuk kam provuar..
Do ta provoj ................Icon5Icon5
ka ndonje shanc per demostrim nga ju gocat? ta bejme si tip konkursi kujt i shkon edhe kujt jo...
Postoni vetem buzet po e keni problem per gjithe fytyren ;)
po po guesto, vec me postu ne meshkujt se femra nuk kena shum ktu.
dhe ato qe jane jane gjith komplekse, kshu qe nuk ke per te pa asi pal buz lale.
nuk ju punon shume atyre
jo te gjitha kane 2 pare mend
:)
U pelqen te duken seksi kur pozojne.Te pakten ky eshte mendimi im.
PaFjalė.com