Shiko versionin e plot : Not welcome in Britain
Po lexoja sot ne mengjes per listen e zeze te Britanise se madhe. Eshte nje liste e personave te padeshiruar, qe u refuzohet hyrja ne Mbreteri. Midis te tjereve, ne liste gjenden Ekstremiste myslimane, Cifute, Neonaziste, nje Prift anti-gay si dhe nje Prezantues amerikan i nje RadioShow. Cmendoni per kete veprim te ketij vendi? Nuk ju duket pak si ekstrem? Perderisa nuk lejon keta persona te hyjne atehere duhet te perzeje edhe ata qe kane te njejtat ide dhe aktulisht gjenden ne Britani apo jo?
E edergova parakohe, harrova te them se po te mundeshit ti ndalonit dikujt hyrjen ne Shqiperi kush do ishte?
asnji qytetar grek dhe serb + elton xhonin
SEND_ME_AN_ANGEL
05-05-09, 08:14 PM
ku ka byce shteti yne te ndaloje njeri ne kufi. sa shofin pashaporte te huaj therrasin taksine ne rinas i cojne ne tirane me ceremoni, dhe del sala ne fotografi me "miqte e shqiperise"
deshmimtaret e jehovarit :rolllaughing:
SEND_ME_AN_ANGEL
05-05-09, 11:56 PM
une do coja gjithe politikanet me pushime diku, dhe sdo ti lejoja te ktheheshin me
asnji qytetar grek dhe serb + elton xhonin
....... edhe asnji zezak, arab dhe aziatik.
ps. SEND_ME_AN_ANGEL ke mendim shume te mire, por bashke me politikanet ēoji edhe gabelet me pushime
Romina Kujdes Kur Thua Dhe Gabelat, Sepse Ofendon shokun Tone (Ne Kete Rast e Them Qe Ndodhet Me Nick Guest) LoL :P
ne fakt nuk ka perse te ofendohem ku i vetmi gabel ose sic i them une "evgjit" ne kete mes je ti! mundohu ta kalosh me humor edhe sikur po ben gallate por te dy e dime se ti je me i zi se bytha e tiganit. Me vjen keq qe je admin ne kete websit, admin duhet te isha une atehere shikoje ti se si ecen perpara ky websit. hajde shendet nga une :mfr_closed2:
ahahhahah, a mund te behet guesti admin???????????
mos harroni te pergjigjeni
SEND_ME_AN_ANGEL
06-05-09, 07:49 PM
e bete chit-chat dhe kete teme...
ah e kuptova kur admin bejne chit chat eshte interesante kur flasim ne te tjeret k acensure, nje rast tjeter qe mbeshtet akuzen time ndaj adminave :D
Solange
26-05-09, 11:03 PM
Hahha E kam degjuar qe UK se ka pranuar ate talk show host Michael Savage on Savage Nation.
E mir ja kan bo se ky Michael Savage eshte nje nga personat qe i perkrah me teper Serbet. Vecse flet me pasion po ic shum tym dhe asgje... ;)
PaFjalė.com