Kam vene re qe kohet e fundit po qarkullojne phiishing emails te cilat mund tju vjedhin passwordet e hi5
Ne qofte se merrni nje email nga
info@hi5.com
Kodi:
hi5 Friend Request from (emri i dikujt)
Hi,
I'd like to add you to my hi5 friends network.
You have to confirm that we are friends,
and we'll each get to meet more people.
Please approve or reject my request by accessing the hi5 web site:
Accept Friend»
Thanks,
(emri i dikujt)
Pasi ta pranoni kete "mik" sigurohuni qe adresa tek browser eshte ajo e
dhe jo
Megjithese adresa e derguesit mund te jete
info@hi5.com mashtruesat kane bere fallcifikimin e saj. Kushton vetem nje moment pakujdesie qe te mos e vereni adresen e sakte dhe ne qofte se tentoni te identifikoheni tek ky websit fallco qe duket si hi5 por ne te vertete eshte faqe tjeter, atehere duhet te shkoni menjehere tek
hi5.com dhe ta ndryshoni passwordin menjere!!
Do te rekomandoja te rrinit larg regjistrimit ne website parazite si puna e
te cilet jo vetem qe perdorin forma agresive reklamimi, si pop-ups por kane edhe kode te cilet mund te infektojne kompjuterin tuaj.
Regjistrimi ne website te tilla duke dhene emailin tuaj, lejon ata qe tju dergojne mashtrime te tilla gjithe kohes, dhe sado te jeni te kujdeshem mjafton nje here te nxitoheni dhe ta pesoni