Per femrat: a do te martoheshit me nje mashkull qe nuk do te mbaje unaze martese?
SHiko guest...votova per jo,e jo sepse skam besim apo se do mendoj gjera si tradhtia etj, se edhe me unaze mund te me tradhtoj............por per te thjeshten arsye sepse unaza eshte simboli i kesaj lidhjeje, i marteses pra. Eshte nje unaze e bukur qe permban kujtime dhe pervjetorin me te rendesishem te jetes tone.
Dhe dicka guest....Po cila eshte arsyeja qe burri te mos mbaj ne gisht unazen e marteses? Asnje arsye nuk ka, perkundrazi ndonje motiv djallezor ahahahaha sepse ju meshkujt dukeni si naive por jeni edhe ju shejtan te vegjel ahahahha.
Koha nuk pret njeri.Mblidh cdo moment qe te mbetet,sepse ka nje vlere te madhe.
Ndaji me nje person te vecante,dhe do behet akoma me e rendesishme.
Pff do ta mbaje se zben!![]()
Kthhhhhhhhh!!!
kot si ka ber xhinset levis straus me xhep te vogel
votova per jo....do ta mbaje se ndryshe hehehre...ku jemi ktu...
Ti criticherano sempre,parleranno male e sara difficile che incontri qualcuno al quale tu possa piacere cosi come sei...la vita e come un opera di teatro,che nn ha prove iniziali:vivi intensamente ogni giorno prima che l'opera finisca senza applausi..
Ca kuptimi ka pastaj po se mbajte unazen??? Mos u marto fare!!! pfff, meshkujt... te ngrejne nevrat!![]()
Unazen ke gishti apo ke zemra???
Pse thua "tema vetem per femrat" ti?![]()
Sot e heqin unazen edhe grate, jo me burrat po e po!!!
Spekte![]()
Life is beautiful
Nqs personi nuk do qe ne fillim te mbaj unaz me ven ne dyshim pse, arsyeja. Nese ka ndonje shpjegim llogjik, ku di une, eshte alergjik nga ndonje lloj materiali apo ku e di une, sure te me tregoj pak receten nga doktori. lol Ndryshe nuk shof ndonje arsye pse mos ta vej unazen, ne kushte normale dmth.
Kurse nje situate tjeter eshte qe personat mbas shume vitesh martese nuk e vejn sepse ndoshta i ka ndryshuar psh madhsia e gishtave (kjo verehet ke moshat e medhaja me shume).. po prap ky problem rregullohet.
Kshuqe si perfundim, duhet pa arsyeja pse nuk vehet unaza dhe pastaj vendimi final a martohem me te apo jo.
Po sikur te jete ndonje nga ata qe te te thote: " un svej ore, do vej unaze, nuk mbaj bizhuterina" lol
Edhe une votova JO, nuk do martohesha.
Ne qoftese ai nuk e ve ne gishte simbolin e bashkimit tone cfare rendesije ka qe te martohemi.
Me mire te rime thjesht te dashur.
Ne qoftese ti martohesh me dike do te thote qe ti do tere njerzit ta marin veshe qe ti je me mua per tere jeten e jo per nje fundjave.
I can be your hero, baby
I can kiss away the pain
I will stand by you forever
You can take my breath away
Unaza mund te jete simbol i nje lidhjeje por jo prove dashurie ..e si e tille ...Sdo ta kisha problem fare edhe nese sdo te mbante ....si do qe te ndihet comfortable...me apo pa unaze .......same thing for me ...lol......
YoU force all the blood into my heart ........
nuk e kam fare problem edhe nese e le ne sirtar unazen,nuk eshte unaza qe ndikon ne mardheniet e nje lidhjeje apo e nje martese
ta maj edhe si dreqi do me bo gili vili ai kshu:P
Per mua sesht fare problem unaza,ai po te doj te me tradhtoj do e fus ne xhep posa te mos jet ne shoqerin time.Mendoj arsyeja kryesore qe shum meshkuj nuk duan ta mbajn unazen esht se nuk ndihen fare rehat me te e pse ti bej trysni te mbaj nje gje qe e ben te ndihet ne siklet.Unazen de mua ai do me ket ne zemer derisa esht gjall,pa le te mos me ket vaj halli...hehe
S'do te me pengonte aspak.
un kurr sepse dihet per qfar arsye nuk e mban............
Kam vene re se femrat jane te interesuara me shume tek meshkujt e zene... po e mbaj ca kohe nje unaze tek gishti i marteses. Ndoshta kam shanc![]()
pyetja juaj le shume hapsira per t'u interpretuar dhe vlen per te dy:
1-ne radhe te pare mund ta mbaje unzen ne aparence e ta heqi kur i duhet ta heqi
2-nuk ka kuptim qe dikush ta refuzoje mbajtjen e unazen ndersa e di kuptimin e saj
3-besoj se askush nuk ta thote para marteses qe "une nuk do mbaj unaze gjate jetes bashkeshortore"
4- ka njerez qe nuk e mbajne unazen per motive pune, sepse perdorin duart e ju jep besdi, keshtu qe une nuk mund te pergjigjem me nje PO apo JO
Bookmarks