Shiko rezultatet e Votimit: Cila eshte kafsha juaj e preferuar?

Votues
66. Votim
  • Qeni

39 59.09%
  • Macja

27 40.91%
+ Pėrgjigju kėsaj teme
Faqja 1 e 4 1 2 3 ... Faqja e funditFaqja e  fundit
Rezultatet 1 deri nė 25 prej totalit 77

Tema: Cilen kafshe ju pelqen te mbani ne shtepi, qenin apo macen?

Shqiptar Administrator admin Anetare i/e Dashur admin Anetare i/e Dashur admin Anetare i/e Dashur admin Anetare i/e Dashur admin Anetare i/e Dashur admin Anetare i/e Dashur Avatari admin
    Data e Antarėsimit
    Jun 2007
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    703
    Reputacioni
    10

Cilen kafshe ju pelqen te mbani ne shtepi, qenin apo macen?

Kam patur qen , kam patur edhe mace. Me pelqen te kem nje mace ta perkedhel, por me pelqen edhe besnikeria e qenit. Meqenese qente jane te piste, votoj per macen!
    Respect my uh-thawr-i-tah!

AlbStation Poison AlbStation Avatari Poison
    Data e Antarėsimit
    Jun 2007
    Vendndodhja
    Diku atje.
    Postime
    11
    Reputacioni
    0
    Une per vete nuk i ndahem maceve duke patur edhe dac vete macet me pelqejne si ato me kater kembe dhe ato me dy kembe
    Dream me

BeAuTiFuL Super Moderatore blingbling Eshtė Njė Person Shumė Miqėsor blingbling Eshtė Njė Person Shumė Miqėsor blingbling Eshtė Njė Person Shumė Miqėsor blingbling Eshtė Njė Person Shumė Miqėsor blingbling Eshtė Njė Person Shumė Miqėsor blingbling Eshtė Njė Person Shumė Miqėsor blingbling Eshtė Njė Person Shumė Miqėsor Avatari blingbling
    Data e Antarėsimit
    Jun 2007
    Postime
    1,477
    Reputacioni
    106
    une kam pasur 1 qen, dhe 2 mace, te dy kafshet me pelqejne por me shume macja. Furrrryy thing, edhe me pelqen kur luan qe hidhet si suste, kotelet jane preferuarat e mija, megjithse cdo kafshe qe eshte e sapolindur eshte cute.
    Kthhhhhhhhh!!!

VIP scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe Avatari scorpiog
    Data e Antarėsimit
    Jul 2007
    Vendndodhja
    larg jush
    Postime
    1,366
    Reputacioni
    110
    as nuk e diskutoj qe qeni.eshte besnik

DON'T WORRY,BE HAPPY>>>>>

cila eshte kafsha e preferuar

Kafsha ime e preferuar eshte macja ime e dashur
    hop-hop

Albstation Super Moderatore ORGANZA Ka Nisur Konkurencen Per Fame ORGANZA Ka Nisur Konkurencen Per Fame Avatari ORGANZA
    Data e Antarėsimit
    Jun 2007
    Vendndodhja
    UE
    Postime
    184
    Reputacioni
    47
    Idealia ne shtepin time do te ishte dy Doberman (nje femer nje mashkull), nje German Shepherd Dog, nje dac mundesisht me 'pelage'/ furur te zeze, nje akuaruim i madh plot me peshq me mbrenda te pakten 5 specie te ndryshme te rralla, nje akuarium tjeter me gjarperinj ose akrepa prej shkreretires se afrikes veriore, dhe nje koshere me blete te ballkoni
    JE FAIS L'AMOUR ET LA REVOLUTION

BeAuTiFuL Super Moderatore blingbling Eshtė Njė Person Shumė Miqėsor blingbling Eshtė Njė Person Shumė Miqėsor blingbling Eshtė Njė Person Shumė Miqėsor blingbling Eshtė Njė Person Shumė Miqėsor blingbling Eshtė Njė Person Shumė Miqėsor blingbling Eshtė Njė Person Shumė Miqėsor blingbling Eshtė Njė Person Shumė Miqėsor Avatari blingbling
    Data e Antarėsimit
    Jun 2007
    Postime
    1,477
    Reputacioni
    106
    hajde hajde, e dashke shpin ZOO ti , mir qent e peshqit, po akrepat edhe bletet!?
    Kthhhhhhhhh!!!

VIP scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe scorpiog Ka Shumė Shokė & Shoqe Avatari scorpiog
    Data e Antarėsimit
    Jul 2007
    Vendndodhja
    larg jush
    Postime
    1,366
    Reputacioni
    110
    waw Organza paske shije te cuditshme.por mgjth kjo do te thote qe je njeri me shume durim me gjithe kto kafshe qe deshiron ti bravo...

scorpiog mas bertit se ta shloj qenin ne shpin

Data e Antarėsimit
    Jun 2007
    Postime
    1,477
    Reputacioni
    106
    sssssssssssskape!
    Kthhhhhhhhh!!!

Albstation Super Moderatore ORGANZA Ka Nisur Konkurencen Per Fame ORGANZA Ka Nisur Konkurencen Per Fame Avatari ORGANZA
    Data e Antarėsimit
    Jun 2007
    Vendndodhja
    UE
    Postime
    184
    Reputacioni
    47
    Cito Postuar fillimisht nga blingbling Shiko Postimin
    hajde hajde, e dashke shpin ZOO ti , mir qent e peshqit, po akrepat edhe bletet!?

Pasi pelqejne shume gjarperinjte. Nje shoqes sime ia pata bere nje here dhurate per ditelindje nje gjarper ekzotik te familjes Spalerosophis atriceps dhe emrin ia kisha vene Borebardha, edhe pse seksin nuk arrita tia determinoja dot (zakonisht per te gjetur seksin e gjarperit duhet te ushtrosh presion ne fund te bishtit te tij ne menyre qe te eksitosh pak hemi-penis qe ndodhet mbrenda trupit ne rast se eshte mashkull dhe kisha frike mos e lendoja dhe e kepusja fare pasi e ka shume delikate ate pjesen aty : )
    Me pelqente shume ajo Borebardha dhe u bera aq pishman qe ia lashe asaj saqe edhe sot me ka ngelur si peng ne zemer..
    Ndersa bletet i kam qef sepse e ha shume mjaltin
    JE FAIS L'AMOUR ET LA REVOLUTION

Data e Antarėsimit
    Jul 2007
    Vendndodhja
    larg jush
    Postime
    1,366
    Reputacioni
    110
    Cito Postuar fillimisht nga shkodra_E_bukur Shiko Postimin
    scorpiog mas bertit se ta shloj qenin ne shpin
    po une cfare te bera ty?pastaj ai qeni yt sa te me shikoje do te me vije dhe te me lepije...............

Cito Postuar fillimisht nga scorpiog Shiko Postimin
    po une cfare te bera ty?pastaj ai qeni yt sa te me shikoje do te me vije dhe te me lepije...............
    hahahaahhh kujdes se asht rrac gjermane te kafshon keq ky lol

Data e Antarėsimit
    Jul 2007
    Vendndodhja
    larg jush
    Postime
    1,366
    Reputacioni
    110
    hahahaahhh kujdes se asht rrac gjermane te kafshon keq ky lol
    ska me keq se rraca ime.....hhaaaaaaaaaaaahha

ska me keq se rraca ime.....hhaaaaaaaaaaaahha
    mos me thuj qe je rrac arabe ti

Data e Antarėsimit
    Jul 2007
    Vendndodhja
    larg jush
    Postime
    1,366
    Reputacioni
    110
    mos me thuj qe je rrac arabe ti
    po kjo cka te bej me rracen time pastaj ishte thjesht nje shaka...
    100% shqiptare.lol

po kjo cka te bej me rracen time pastaj ishte thjesht nje shaka...
    100% shqiptare.lol
    shakaja asht rreciproke nga un shoqja komondante

Albstation borana Ka Nisur Konkurencen Per Fame borana Ka Nisur Konkurencen Per Fame Avatari borana
    Data e Antarėsimit
    Jul 2007
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    129
    Reputacioni
    44
    Une do mbaja ne shtepi qenin . Awwwwwwww sa me pelqen nje qen ta pwerkedhel cdo dite .

Albstation Kinezi AlbStation Avatari Kinezi
    Data e Antarėsimit
    Jun 2007
    Vendndodhja
    Florida
    Postime
    43
    Reputacioni
    0
    Macja ka me shume vota...
    Sot tek lajmet pashe qe nje mace ne nje azil pleqsh ndjente kur do vdisnin pleqte u shkonte ne krevat, dmth atyre qe ishin ne shedet te mire su afrohej.
    Ishin 25 qe kishin vdekur edhe te gjitheve para se te vdisnin u kishte vajtur dhe rrinte me ta per 2-4 oret e fundit te jetes.

Oscar the death cat
    NDIHMONI te bejme lepurushin e Albstation te famshem! Vendoseni neper forume te tjere!

Data e Antarėsimit
    Jul 2007
    Vendndodhja
    larg jush
    Postime
    1,366
    Reputacioni
    110
    pikerisht ja dhe nje arsye tjeter qe e urrej macen.....

AlbStation girly AlbStation Avatari girly
    Data e Antarėsimit
    Jul 2007
    Vendndodhja
    At MooN
    Postime
    7
    Reputacioni
    0
    qen se macet i kam inat qe e vogel

Albstation Stari Anėtarė i/e Mirė Stari Anėtarė i/e Mirė Stari Anėtarė i/e Mirė Avatari Stari
    Data e Antarėsimit
    Jul 2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    267
    Reputacioni
    51
    Qeni me pelqen me shume.Une kam nje qen e races perkinez ne shpi dhe eshte 9 vjec

Qenet bejne zhurme shume. Macet jane kucka. Votoj per nje peshk.
    ....

+ Pėrgjigju kėsaj teme

Tema te ngjashme

1. Postieri martohet me macen e vet
    By Romina in forum Kuriozitete
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-05-10, 05:17 PM
  2. Mbani corape neper shtepi?
    By halle_berry in forum LifeStyle
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 11-07-09, 11:43 PM
  3. Emer per qenin tim
    By visi in forum Tema tė lira
    Pėrgjigje: 18
    Postimi i Fundit: 11-12-08, 12:06 PM
  4. Ju pelqen Sushi? Cfare ju pelqen me teper?
    By halle_berry in forum Tema tė ndryshme
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-06-08, 12:14 AM
  5. Cilen muzike mbani per zile ne cel?
    By DarkAngel in forum Tema tė lira
    Pėrgjigje: 15
    Postimi i Fundit: 28-02-08, 05:31 PM

Bookmarks

Rregullat e Postimit

• Ju nuk mundeni te hapni tema te reja
  • Ju mundeni te replikoni
  • Ju nuk mundeni te postoni bashkengjitje