Kam patur qen , kam patur edhe mace. Me pelqen te kem nje mace ta perkedhel, por me pelqen edhe besnikeria e qenit. Meqenese qente jane te piste, votoj per macen!
Qeni
Macja
Kam patur qen , kam patur edhe mace. Me pelqen te kem nje mace ta perkedhel, por me pelqen edhe besnikeria e qenit. Meqenese qente jane te piste, votoj per macen!
Respect my uh-thawr-i-tah!
Une per vete nuk i ndahem maceve duke patur edhe dac vete macet me pelqejne si ato me kater kembe dhe ato me dy kembe![]()
Dream me
une kam pasur 1 qen, dhe 2 mace, te dy kafshet me pelqejne por me shume macja. Furrrryy thing, edhe me pelqen kur luan qe hidhet si suste, kotelet jane preferuarat e mija, megjithse cdo kafshe qe eshte e sapolindur eshte cute.
Kthhhhhhhhh!!!
as nuk e diskutoj qe qeni.eshte besnik![]()
DON'T WORRY,BE HAPPY>>>>>
Kafsha ime e preferuar eshte macja ime e dashur
hop-hop
Idealia ne shtepin time do te ishte dy Doberman (nje femer nje mashkull), nje German Shepherd Dog, nje dac mundesisht me 'pelage'/ furur te zeze, nje akuaruim i madh plot me peshq me mbrenda te pakten 5 specie te ndryshme te rralla, nje akuarium tjeter me gjarperinj ose akrepa prej shkreretires se afrikes veriore, dhe nje koshere me blete te ballkoni![]()
JE FAIS L'AMOUR ET LA REVOLUTION
hajde hajde, e dashke shpin ZOO ti, mir qent e peshqit, po akrepat edhe bletet!?
![]()
Kthhhhhhhhh!!!
waw Organza paske shije te cuditshme.por mgjth kjo do te thote qe je njeri me shume durim me gjithe kto kafshe qe deshiron ti bravo...
scorpiog mas bertit se ta shloj qenin ne shpin![]()
sssssssssssskape!![]()
Kthhhhhhhhh!!!
Pasi pelqejne shume gjarperinjte. Nje shoqes sime ia pata bere nje here dhurate per ditelindje nje gjarper ekzotik te familjes Spalerosophis atriceps dhe emrin ia kisha vene Borebardha, edhe pse seksin nuk arrita tia determinoja dot (zakonisht per te gjetur seksin e gjarperit duhet te ushtrosh presion ne fund te bishtit te tij ne menyre qe te eksitosh pak hemi-penis qe ndodhet mbrenda trupit ne rast se eshte mashkull dhe kisha frike mos e lendoja dhe e kepusja fare pasi e ka shume delikate ate pjesen aty : )
Me pelqente shume ajo Borebardha dhe u bera aq pishman qe ia lashe asaj saqe edhe sot me ka ngelur si peng ne zemer..
Ndersa bletet i kam qef sepse e ha shume mjaltin![]()
JE FAIS L'AMOUR ET LA REVOLUTION
Une do mbaja ne shtepi qenin . Awwwwwwww sa me pelqen nje qen ta pwerkedhel cdo dite .
Macja ka me shume vota...
Sot tek lajmet pashe qe nje mace ne nje azil pleqsh ndjente kur do vdisnin pleqte u shkonte ne krevat, dmth atyre qe ishin ne shedet te mire su afrohej.
Ishin 25 qe kishin vdekur edhe te gjitheve para se te vdisnin u kishte vajtur dhe rrinte me ta per 2-4 oret e fundit te jetes.
Oscar the death cat
pikerisht ja dhe nje arsye tjeter qe e urrej macen.....![]()
qen se macet i kam inat qe e vogel
Qeni me pelqen me shume.Une kam nje qen e races perkinez ne shpi dhe eshte 9 vjec![]()
Qenet bejne zhurme shume. Macet jane kucka. Votoj per nje peshk.
....
Bookmarks