Qeni
Macja
un kam qef kotelet, sdua te rriten macet
Kthhhhhhhhh!!!
Une kam pasur 2 mace dhe 1 qen,,,,,qeni ishte i imi ndersa macet te familjes.Une kafshet ne pergjithsi nuk i kam qejf fare,por adhuroj tigrat ose leopardet e vegjel,jane teper te bukur,do e kisha enderr te kisha nje te tille.(nje dicka me te cilen nuk llogjikon dhe argumenton dot une nuk merrem fare prandaj s'i preferoj kafshet)
(P.s-ne moshen 12 vjec e bera kerkesen per nje tiger me shume seriozitet ne familje....Pergjigja qe mu dha::::nuk mund ta blejme,,kushton shume,,,dhe sikur ta blinim eshte kafshe qe nuk zbutet dhe do mish ne dite me shume se cduam ne familjarisht ne muaj tha babi me qetesi.......hahaha.......kur e mendoj tani qesh.........por prap vazhdoj ta kem nje enderr te tille.)
Jeta eshte si deti,fundi nuk i shihet,dhe era nuk shkon gjithmone nga duan anijet.
ne fakt nuk i kam aq qef kafshet... por qent vecantohen pak![]()
Po tė mori malli, mė trego
Sytė mos i fshi, e mė shiko
qen dobberman kam fiksim, qe po me boni njeri si i fort ja sul :P
si vis pacem para bellum
Me shum me pelqejn macet dhe e kam nje ne shtepi![]()
macet me pelqejne kam pas ne shtepi dhe qen dhe mace .
Une desha nji elefant ne miniature qe te bente kollotumba ke dyshemeja e shtepise sime ose ndonji tip vertikale duke u mbajt ke nocka
Kurse te parkuar para shtepise desha me pas nji si Pegasos![]()
YoU force all the blood into my heart ........
Pse nuk kerkove ndonje krijese mitologjike me ekstravagante :P pershembull ndonje dragua zjarri kinez, ose ate kucedren me 7 koka qe vrau trimi tek "Tregime te mocme shqiptare"
P.S. elefanti me ka pelqyer dhe mua si ide dikur, por me qejf kam pasur leopardin![]()
Lol, edhe dragoin e mendova por ne konkurence me Pegaso kriteri i perzgjedhjes ishte fluturimi ....
Kafshet shtepiake une si du hic, sdq ato qe leshojne qime qofshin mace, qen apo whatever ....
qeni sepse ate kam ne shtepi
▌ ║││█║▌Tė Dashurosh Eshtė Vepėr, Te Tradhėtosh Eshtė Kryeveper ▌ ║││█║▌
♥♥Innamorato
sempre di pił
in fondo all'anima
sei sempre tu.
Perché non č una promessa
ma č quel che sarą
domani e sempre♥♥
me verte, delfini do ishte fantastik sikur te kisha nje pishine te madhesmart choice scorpiog
dark angel ca qeni ke?
Kam nje akuarium me disa peshq! Me pelqejne sepse duken bukur, vendin s'ta bejne lemsh edhe nuk kane shume pretendime.
tani qe u kujtova, une kam 2 papagaj qe me cajne koken, po jane te bukur kshu. kam dashur te marr peshq po kush rri e ju nderron ujin, ja moonlight e di se c'heq me ta :P![]()
eeeee jam icik :P nje here po ndrroja ujin e akuariumit te nje shoku dhe nje nga peshqit me ra ne lavaman brenda![]()
VajzaVlonjate me fal te te pyes dicka. Kjo macja jote krejt emrin e ka KOPUK dhe shkurt e therisni Poku![]()
Nese me kupton gabimisht, mesoje qe s'kuptove asgje.
Une Ne Fakt Nuk I Kam Shume Qef Kafshet Por Ndermjet Ketyre Te Dyve Do Te Zgjidhja Qenin....
SI NE MOMENTET E LUMTURA DHE TE DHIMSHME
ASGJE NUK KA PER TE ME NDAR
SEPSE TI JE PRINCESHA IME
AJO QE DUA TE DASHUROJ PERJETE
Bookmarks