Macen nuk e honeps dot, keshtu e qenin do tet me pelqente![]()
Qeni
Macja
Macen nuk e honeps dot, keshtu e qenin do tet me pelqente![]()
kam i krokodil nshpi hahahha
crunchy !!!!!!
nuk kam qejf qenushat jo qen por qenusha lol (puppy)
edhe macet por ato gerrhasin kur flejne megjithse une ne shqiperi kam pasur nje mace dhe sa her shtrihesha me bente masazh me kembet e para dhe pastaj shtrishe. i miss her
Red and Black
i dress eagle on my chest
its good to be an ALBANİAN.
Keep my head on high
for flag i die
I'm proud to be an ALBANİAN
Te kesh durim dhe te mos kesh se me cte merresh tjeter do merrja nje qen. Votoj per qenin.
at first Chat
1 mac kisha pas qef me pas ne shtepi
Un Edhe Me Ec Jom E Para E Ti Edhe Me Nga Sun Um Del Perpara
Une e dua njeriun (sipas shkences njeriu eshte kafsha me intelegjente)!
Bota eshte shume me e vogel se dashuria ime per TY!
Mua sme pelqejn as macja as qeni do preferoja nje kanarine![]()
JetMir, a nuk te duken njerezit shume here me kafshe se kafshet? A nuk te duket se po te kishin fuqine do te kishin ngrene boten (edhe kur nuk kane uri? sepse kafshet sulmojne vetem kur kane uri), prandaj them se njeriu eshte vertete kafshe, bile nga me te keqijat!
Sido qe te jete ky eshte mendim i imi!
me teper e dua qenin, por ne shtepi (brenda) s'mbaj dot kafsh shtepiake.
Shqiperia veriore u be shtet i pavarur dhe sovran, por kjo s'do te thote se duhet ndalur ketu...apo?
Macet...kam nje tani edhe ajo eshte so cute...i love her...her name is Paris edhe eshte 7 muajshe)
If love is blind, why is lingerie so popular?
mua me pelejne te gjitha kafshet, por me shume me pelqejne macet, gjithashtu me peqen dhe qeni sepse eshte nje kafshe besnike dhe e dashur
Macet se qente kane me shume shpenzime..hahaha...![]()
Ti criticherano sempre,parleranno male e sara difficile che incontri qualcuno al quale tu possa piacere cosi come sei...la vita e come un opera di teatro,che nn ha prove iniziali:vivi intensamente ogni giorno prima che l'opera finisca senza applausi..
Me shum do preferoja qeninesht me i degjueshem me i lezetshem etc.
![]()
Right...
Te ta beje njehere cicin qeni ne shpi edhe te marre gjith shpia ere, qeni mban ere edhe kur rri jasht e jo me ta mbash brenda
Kthhhhhhhhh!!!
macet jan me shtepiake
Kafshet ne shtepi duan vend dhe kushte.Qe te mbash qenin apo macen ne pallat do te thota te marresh parasysh shume gjera.Megjithe ate kur kam qene i vogel dhe shkonim tek dajat ne fshat atje kish qen dhe ne luanim me te.Po te kisha shtepi me oborr do te mbaja me deshire nje qen,por jo ta fusja brenda ne shtepi.
SHQIPERIA E RIBASHKUAR E VETMJA ALTERNATIVE
Bookmarks